Over ons

Onze klanten kennen ons als aanpakkers en dat klopt

B&E Bedrijven is de organisatie achter B&E Bedrijven, B&E Gevelonderhoud en B&E Ongedierte
Vanuit B&E Bedrijven servicen wij de drie hierboven beschreven bedrijfsonderdelen. Samen met deze bedrijfsonderdelen streven wij de best haalbare kwaliteit na tegen een eerlijke prijs. Zo werken de B&E Bedrijven en die aanpak werkt. 

Innovatief en duurzaam

Wij onderscheiden ons door innovatief te zijn, afspraken na te komen en klanten te ontzorgen
Daarnaast zetten we in op zo duurzaam mogelijk werken. Dit is de trend en daarin lopen wij graag voorop. Onze klanten en zeker de grotere organisaties willen werken met partijen die hun zaakjes geregeld hebben. Welkom bij de B&E Bedrijven. Een mooi voorbeeld van ons innovatieve karakter uit zich in onze mobiele reinigingsunits die in nauwe samenwerking met machinebouwer Van Eijzeren ontwikkeld hebben. Een ander voorbeeld van onze innovatieve of zo u wilt creatieve instelling uit zich in het oprichten van bedrijven die aanpalende diensten aanbieden. Op deze manier kunnen wij van nog meer betekenis zijn voor onze relaties en zo ontstond het ‘one-stop-shopping-idee’ voor de volgende bedrijven:

  • B&E Reiniging
  • B&E Ongedierte
  • B&E Gevelonderhoud

B&E Bedrijven is inmiddels een begrip in Zeeland

Dagelijks zijn er rond de twaalf teams onderweg
Dit om overal in Zeeland en elders in Zuidwest-Nederland reinigings- voeg en bestrijdingswerkzaamheden uit te voeren. Deze teams bestaan uit professionele aanpakkers die veilig werken en die weten wat er van hen verwacht wordt. 

Afspraak is afspraak

U wilt weten waar u aan toe bent
Of we nu de gevel reinigen van een woonhuis, de glasbewassing voor een appartementencomplex, het bestrijden van ratten op biologische wijze of gevels voegen: Afspraak is afspraak. De planning is strak geregeld Tegelijk hebben we ook met weersinvloeden te maken. Toch streven we er altijd naar afspraken zo stipt mogelijk na te komen. 

B&e BEDRIJVEN

B&E reinigt, onderhoudt en bestrijdt!

De B&E Bedrijven Reinigen, Onderhouden en Bestrijden. Dit met professionele teams, goed gereedschap en dito materialen en middelen.
Contact opnemen
             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
crossmenu